Denna vår bjuder festivalen Bravo! på virtuella upplevelser och utomhusprogram

Tuukka Vasama och Timo Ruuskanen i Kejsarens nya kläder.

Den internationella scenkonstfestivalen Bravo! bjuder på glädje och upplevelser under undantagstiden för barn, unga och familjer. Liveföreställningarna flyttas till hösten.

I mars, 6−14.3.2021, ser vi ett online-program som är öppet för alla samt utomhusshower och distansverkstäder för begränsade grupper i daghem och skolor.

Liveföreställningarna som ska hållas inomhus flyttas från mars till nästa höst och arrangeras som del av kulturcentrens program. I online-programmet ingår högklassig dockteater, cirkus, dans och fysisk teater av både inhemska och internationella artister som visas som såväl inspelade spektakel som via streamingar. Programmet är gratis. Mer information om programmet finns på Bravo!-festivalens webbplats.

Bravo!-festivalen ordnas nu för elfte gången i samarbete med teaterföreningen Assitej för barn och unga, kultursektorerna i huvudstadsregionens städer och med andra samarbetspartner. 

Bravo!-festivalen kommer till skolor och daghem

#digiteatteris beställningsverk Tekoälyseikkailu 1994 (AI äventyr 1994) framför en annorlunda föreställningsupplevelse för lågstadieelever. I föreställningen gör man i klassrummet en gemensam tidsresa tillbaka till 1994 med hjälp av smarta apparater. Artificiell intelligens för berättelsen framåt utifrån bilder och texter skickade av publiken.

Teater Kojan och Barnens Estrad gläder barn i daghem och skolor med friska utomhusföreställningar på både svenska och finska. Föreställningarna visas för begränsade grupper tryggt utomhus och coronabegränsningarna beaktas.

Föreställningar som arrangeras i kulturcentrum på hösten

Liveföreställningarna som flyttas till hösten bjuder på ett stort urval ny inhemsk scenkonst för barn och unga. Föreställningarna kombineras med kulturcentrens höstprogram. Exakta datum för föreställningarna meddelas vid en senare tidpunkt på både centrens och Bravo!-festivalens webbplatser. Biljetter som redan köpts kan antingen användas som sådana vid föreställningens nya tidpunkt eller återbetalas via tjänsten där man köpt biljetten, t.ex.lippu.fi.

Bravo!-festivalens webbplats.

Bravo!-festivalen på Facebook.

Bravo!-festivalen på Instagram.

Publicerat: 25.2.2021 
(redigerad: )

Nyheter