Björkby bibliotek är stängt 30.11–13.12.

Björkby bibliotek.

I Björkby bibliotek ska akustikskivor installeras och biblioteket kan inte användas medan installationsarbetet pågår. De närmaste biblioteken ligger i Korso och Dickursby.

Reservationer

Kunderna vid Björkby bibliotek kan välja vilket som helst Helmetbibliotek som avhämtningsställe för sina reservationer. De reservationer som redan inkommit till Björkby bibliotek förvaras under den tid biblioteket har stängt, ifall de inte har avhämtats före det.

Kunderna kan frysa sina öppna reservationer för den tid biblioteket har stängt eller byta avhämtningsställe för reservationerna genom att logga in sig på Helmet.fi. Ändringar i reservationerna kan också göras genom att ringa bibliotekets kundtjänst. Kom ihåg att ta bort frysningen av reservationerna när biblioteket öppnar igen.

Lånens förfallodagar

Lånens förfallodagar har förlängts för den tid biblioteket har stängt när det gäller material som ägs av biblioteken i Vanda. Det går däremot inte att förlänga förfallodagen för material som ägs av Helsingfors och Grankulla på grund av orsaker som beror på bibliotekssystemet.

Det är bra att kontrollera lånens förfallodagar och vid behov förnya lånen på Helmet.fi. Lånen kan också förnyas genom att ringa kundtjänsten vid något av Helmetbiblioteken, och lånen kan återlämnas till vilket Helmetbibliotek som helst.

Publicerat: 24.11.2020 
(redigerad: )

Nyheter