Tidsbeställning och rådgivning

Rådgivningstelefontjänsten är överbelastad (uppdaterad 4.1.2022)

Telefontjänsten på kliniken är överbelastad. Vi kommer inte att kunna ringa tillbaka dig under samma vardag. Vid behov kontakta vårdcentralen. I akuta fall, när din egen vårdcentral är stängd, ring nödnumret 116 117. I nödfall ring 112. I brådskande fall kan du skicka meddelande till din sjuksköterska via Maisa-portalen. Vi ber om ursäkt för störningen!

Rådgivningarnas telefonservice

tfn 09 839 25900
mån.–fre. kl. 8–15

Genom rådgivningarnas telefonservice kan du

  • boka tid till rådgivningen
  • ställa frågor till en hälsovårdare om saker som berör graviditet eller barnets hälsa
  • annullera en bokad tid genom telefonsvarservicen dygnet runt (berätta ditt namn och födelsedatum, samt var och när din bokad tid är).

Om det inte går att besvara samtalet i uppringningsögonblicket, kan du lämna ett bud om återuppringning. Du blir uppringd så fort som möjligt. Måndagar och efter helgdagar hoppas vi att du kan kontakta oss efter efter kl. 10 i icke-brådskande ärenden.

Boka tid på nätet

Du kan boka tid till mödra- och barnrådgivningen också genom e-servicen.

Du kan boka tider, granska dina egna gällande tidsbokningar, boka om och avboka tider som du beställt elektroniskt. Om du så önskar kan du få en bekräftelse och påminnelse om tidsbokningen per sms.

Obs! För att kunna boka tid behöver du vara kund inom det elektroniska systemet. Boka din första tid till mödrarådgivningen per telefon. Om du redan besökt mödra- eller barnrådgivningen i Vanda har du fått tillträde till det elektroniska systemet och kan boka tider elektroniskt. Om du av någon anledning inte lyckas boka tid, ring rådgivningens telefonservice.

Nyheter

evenemaX - VandaRSS


Twitter