Bokning av icke brådskande tandvård

Läkarmottagningen vid Västerkulla hälsostation har stängt 6.5–11.8.2019, men detta gäller inte tandkliniken som har öppet som vanligt.


Centraliserad bokning av tider för icke brådskande tandvård för hela Vanda

  • tfn 09 8393 5300
  • mån.–tors. kl. 7.30–15
  • fredagar och helgaftnar kl. 7.30–14

Tidsbokningen använder sig av en återuppringningsservice. Möjligheten att lämna meddelande om återuppringning upphör en timme innan telefontjänsten stängs. När du ringer om ärenden som inte är brådskande sparas ditt nummer i vårt telefonsystem. Vi försöker att ringa upp dig under samma dag. Telefonservicen kan vara tillfälligt belastad, vilket betyder att sådana återuppringningar som inte är brådskande eventuellt överförs till följande vardag. Endast en begäran om återuppringning kan lämnas till tidsbokningen.

Uträtta ärenden på elektronisk väg

Mun- och tandhälsovårdens e-tjänster tas i bruk etappvis. För nuvarande kan du kontrollera eller avboka redan bokad tid i e-tjänsten.

Vårdnadshavarna till barn i 3- och 5-årsåldern kan också boka tid på webben till den periodiska hälsokontrollen.

En tid för kontroll kan bokas när barnet fått ett brev från hälsovården där man ber om att en tid ska bokas till den periodiska mun- och tandkontrollen. Brevet postas till hemmet omkring 1–2 månader innan barnet fyller 3 eller 5 år. Möjligheten att boka tid hålls öppen på webben i tre månaders tid från den månad barnet har födelsedag.

Du loggar in på tjänsten med barnets eller vårdnadshavarens personbeteckning och personliga lösenord.

Att få vård

Tider till undersökningar som inte är akuta ges på basis av det individuella vårdbehovet. Vi erbjuder lediga tider vid samtliga tandkliniker i Vanda.

Nyheter

Twitter