Ordna ett evenemang i Vanda

Konsert, bra stämning

Vanda är en avslappnad och internationell flygplatsstad i Finlands största metropolområde. Det är lätt att ta sig till Vanda, vilket gör staden till ett ypperligt ställe att ordna evenemang och tillställningar på. Vanda stad önskar alla evenemangsarrangörer varmt välkomna!

Varje år ordnas en uppsjö av evenemang i Vanda. Barockmusikfestivalen BRQ, Tikkurila Festivaali och Koisorock är bara några exempel. I idrottsparken i Myrbacka har det genom åren ordnats flertalet idrottsevenemang och för idrottsvänner ordnas också Kuusijärvi Vantaan Triathlon, Dickursbys Vanda maraton och Håkansböle Extreme Run. Det går också utmäkt att ordna möten och konferenser i Finlands fjärde största stad.

Oavsett om du planerar en gatufestival, ett seminarie eller en fotbollsturnering, så hittar du passande ställen och samarbetspartners i Vanda. Då du ordnar evenemang, kan du ansöka om understöd för lokala samhällsaktiviteter eller om kulturunderstöd.

Det går bra att boka något av stadens utrymmen eller kanske du hittar något annat utrymme för ditt evenemang på Visit Vanda-sidan.

Välkommen till Vanda!

Nyheter

Twitter