Välfärdsveckan i Vanda

Välfärdsveckan i Vanda intar 9–14.9.2019 hela staden med olika evenemang som bidrar till ett glatt och soligt humör. Fritt inträde till alla evenemang!

Välfärdsveckan sammanför mångsidiga aktörer och stadsbor i alla åldrar i Vanda. Temaveckan erbjuder var och en möjligheter att trivas och rekreera sig på de sätt som passar en bäst. Välfärdsveckan kulminerar lördagen den 14 september i ett huvudevenemang som ordnas på Heurekas vetenskapsrestaurang.

Välkommen på temaveckans evenemang för att bekanta dig med tjänster och organisationer i ditt eget område – eller åk på äventyr och styr kosan mot en helt annan del av staden!

Kom med och sätt fart och stämning på hösten!

Välfärdsveckans program utarbetas i samarbete mellan Vanda stad samt företag och föreningar i Vanda.

  • Anmäl ditt eget evenemang på Välfärdsveckan i Vanda på blanketten.
  • För därefter in ditt evenemang i Vandas evenemangskalender.
  • Registrera dig som användare eller logga in dig om du redan har användarnamn och lösenord
    • Om du ordnar evenemang i ett företags eller en sammanslutnings namn, ska du skapa en egen en profil för ditt företag/din sammanslutning när du loggat in dig. Om du vill kan du också publicera evenemangen i ditt eget namn.
    • Skapa ett evenemang och välj om du publicerar det som privatperson (eget namn) eller i ett företags- eller sammanslutningskontos namn. Obs! Kom ihåg att ange evenemanget med nyckelorden "Välfärdsveckan i Vanda" när du fyller i evenemangsuppgifter! Du kan senare bearbeta evenemang som du publicerat när du loggar in dig med din användaridentifikation.
    • Om du vill kan du ladda ner anvisningarna för att skapa användarnamn och lösenord och lägga till evenemang (pdf, på finska).
  • Evenemang som anmälts syns i evenemangskalendern genast efter att de publicerats. Alla evenemang i temaveckan samlas under kategorin Välfärdsveckan i Vanda i evenemangskalendern. Kategorin öppnas i evenemangskalenderns avsnitt Aktuellt senast 30.8.

Nyheter

Twitter