Evenemang och utställningar i Vandainfo

Vid Vandainfos verksamhetsställen i Dickursby och Myrbacka arrangeras olika aktuella evenemang, jippon och informationspuffar. Evenemang som ordnas under Vandainfos öppettider är öppna för alla och kostnadsfria.

Utställningarna som hålls på Vandainfo i Dickursby och Myrbacka presenterar livet i Vanda ur flera synvinklar. Utställningarna är öppna enligt serviceställenas öppettider.

Evenemang

På grund av coronavirussituationen ställer vi i detta skede in Vandainfos evenemang och rådgivningar tills vidare. Också uthyrningen av Vandainfos lokaler har uppehåll.

Bekanta dig med det finskspråkiga evenemangsutbudet på våra finskspråkiga webbsidor.

Utställningar

En välbevarad hemlighet i Vanda

På Vandainfos utställningar under våren får vi bekanta oss med Tavastkulla gård. Det unika Tavastkulla gård uppfördes på 1800-talet enligt ritningar av Carl Ludvig Engel. Gården med sina lummiga parker, som moderniserats i sin helhet med respekt för det gamla, erbjuder lokaler för möten, familjefester och privata tillställningar.

Utställningen visas på: Vandainfo i Myrbacka 2.3–3.4.2020.
Vandainfo i Dickursby 6.4–8.5.2020. Vernissage onsdag 15.4. kl. 15–17.

Kvinnodagen 2020: utställningen Hur blev jag den jag är?

Elever på Vanda konstskola funderar över sin egen identitet och sina drömmar med anledning av den internationella kvinnodagen. Kvinnodagens utställning på Vandainfo i Dickursby invigs av stadsdirektör Ritva Viljanen. Utställningen är en del av Vandas program för Kvinnodagen 2020.

Utställningen visas på:

Vandainfo i Dickursby 6.3–3.4.2020.

Nyheter

Twitter