Evenemang och utställningar i Vandainfo

Vid Vandainfos verksamhetsställen i Dickursby och Myrbacka arrangeras olika aktuella evenemang, jippon och informationspuffar. Evenemang som ordnas under Vandainfos öppettider är öppna för alla och kostnadsfria.

Utställningarna som hålls på Vandainfo i Dickursby och Myrbacka presenterar livet i Vanda ur flera synvinklar. Utställningarna är öppna enligt serviceställenas öppettider.

Evenemang

Bekanta dig med det finskspråkiga evenemangsutbudet på våra finskspråkiga webbsidor.

Utställningar

Utställningen Arkitektoniska pärlor

Vanda stad delar ut arkitekturpriset Ringblomman till högklassiga kreativa arkitekturobjekt och arkitektoniska gärningar. Utställningen Arkitektoniska pärlor presenterar vinnaren för år 2019 samt fem andra objekt som var nominerade till priset. Ringblommepriset har delats ut från och med år 2007. På utställningen visas också arkitektoniska pärlor från de föregående åren.

Utställningen visas på:
Vandainfo i Dickursby (Dixi, Banvägen 11, 2 vån.) 23.7–6.9.2019.
Vandainfo i Myrbacka, (Myrbackahuset, Påltorget 3) 13–27.9.2019.

Ett Vanda utan svinn

Ett Vanda utan svinn är en del av stadens och den kyrkliga samfällighetens verksamhet som går under namnet Gemensamt bord, där idén går ut på att minska matsvinnet, utveckla utdelningen av mat som blivit över och sysselsätta långtidsarbetslösa – samtidigt som gemenskapen och välfärden ökas.

På utställningen Ett Vanda utan svinn får du bekanta dig med verksamheten Gemensamt bord och vilken inverkan den har.

Utställningen visas på Vandainfo i Dickursby 10.9.–4.10.2019. Välkommen!

Vantaan fotokerhos utställning Seuracup 2018

Fotografierna på utställningen tävlade i fototävlingen Seuracup som Suomen kameraseurojen liitto ry ordnade år 2018. I Seuracup deltar man med samlingar på 20 bilder, där en fotograf får ha högst två bilder representerade.

Vantaan fotokerho placerade sig på plats 11 av totalt 28 deltagare. Senare på hösten var bilderna med i den internationella tävlingen FIAP:s Clubs’ World Cup, där fotografiet "Cold winter day" (Reima Flyktman) beviljades ett diplom för första plats.

Utställningen visas på:

Vandainfo i Myrbacka 1.10–1.11.2019

Vandinfo i Dickursby 5–29.11.2019

En fotoutställning om att leva med endometrios

Fotoutställningen är gynekologiska patientorganisationen Korento ry:s 20 års jubileumsutställning. Utställningens bilder har tagits i workshoppar inom kraftgivande fotografering.

Utställningen visas på Vandainfo i Dickursby (Dixi, Banvägen 11, 2 vån.) 8–28.10.2019.

Nyheter

Twitter