Vandainfo

På Vandainfo sköter du dina vardags- och fritidsärenden. Vi ger sakkunnig rådgivning genom att utnyttja våra nätverk.

Uträtta ärenden smidigt och enkelt

Vi ger dig handledning i stadens och våra samarbetspartners e-tjänster. Vi hjälper dig att använda internet, göra utskrifter och skanna. Vandainfos verksamhetsställen ingår i ett nätverk av Servicepunkter.

Hos oss får du resekort för Helsingforsregionens trafik och stadskort för pensionärsmåltider eller mellanmål i skolan. Hos oss kan du skaffa biljetter till kulturevenemang samt andra fritidsprodukter. Du kan också sköta fakturor från staden, som avgifter för hälsovårdstjänster eller parkering.

Sakkunnig rådgivning och nätverk

Vandainfo har ett mångsidigt utbud av servicerådgivning. Vi svarar på frågor som du funderar över och hänvisar dig vid behov till rätt instans.

Du kan träffa sakkunniga inom olika områden under jourtid eller på informationsmöten. Kom för att lyssna, lära och samtala. Tveka inte att delta, mötena ordnas speciellt med tanke på dig!

Tillsammans, från mig till dig

På Vandainfo utgår vi från dina behov och letar efter lösningar tillsammans.

Kom och besök oss eller ring!

En välbevarad hemlighet i Vanda

På Vandainfos utställningar under våren får vi bekanta oss med Tavastkulla gård. Utställningen visas på: Vandainfo i Myrbacka 2.3–3.4.2020. Vernissage tisdag 3.3. kl. 15–17.

Utställningen: Hur blev jag den jag är?

Elever på Vanda konstskola funderar över sin egen identitet och sina drömmar med anledning av den internationella kvinnodagen. Vernissage fredag 6.3. kl. 14–15 på Vandainfo i Dickursby.

För ungdomar och deras föräldrar

De ungas skyddshus som sköts av Röda Korset erbjuder hjälp för problem som rör unga och deras föräldrar på Vandainfo i Myrbacka måndagar kl. 15.30-17 och på Vandainfo i Dickursby tisdagar kl. 16-19.

Brottsanmälningsmottagningen i Vanda

Brottsanmälningsmot-tagningen och hittegods vid huvudpolisstationen i Vanda har flyttat och finns på adressen Fraktvägen 1, A-trappan. Verksamhetsstället är öppet vardagar kl. 8-16.15.

Seniorrådgivningen

Har du frågor till seniorrådgivningen? Seniorrådgivningen är på plats tisdagar kl. 14–16 i Dickursbys Vandainfo och onsdagar kl. 14–16 i Myrbackas Vandainfo.

Nyhetsbrevet Vanda Nytt

Det elektroniska nyhetsbrevet innehåller aktualiteter från hela Vanda. Du får också tips om evenemang som föreningar ordnar och tips på projekt där du kan vara med och påverka. Nyhetsbrevet skickas till din e-post en gång i månaden. Beställ nyhetsbrevet här.

Markanvändningens kundtjänst

Markanvändningens kundtjänst finns på Vandainfo i Dickursby, mån.–fre. kl. 8.15–15, adress Dixi Banvägen 11, 2 vån. 01300 Vanda.

Registratur

Efter den 10 juni 2019 finns Registratus på Vandainfo i Dickursby, adress Dixi Banvägen 11, 2 vån. 01300 Vanda.

Småbarnspedagogikens kundservice utvidgas

Ansökningar om daghemsplats kan göras vid Vandainfo.

Vandainfos lokaliteter i Dickursby.

Lokaliteter uthyres

Vi hyr ut Vandainfos lokaliteter i Dickursby och Myrbacka för privattillställningar utanför våra öppettider.

Information för turister

Vill du ha kartor och broschyrer, information om olika evenemang eller storslagna sevärdheter? Turistinformationen betjänar dig i Vandainfo i Myrbacka och Dickursby.

Nyheter

Twitter