Företags- och arbetsplatstomter

Arbetsplatstomterna i Vanda ligger i områden med goda trafikförbindelser. Bland annat byggs kontinuerligt nya företagsparker och trivsamma boendemiljöer kring Helsingfors–Vanda internationella flygplats.

Aviapolisområdet kring den internationella flygplatsen är det snabbast växande företagsområdet i huvudstadsregionen. Områdets logistiska läge gör det till ett bra etableringsställe för till exempel företag som idkar internationell handel.

Det nya produktionsområdet Veckal ligger i korsningen av Ringbanan och viktiga trafikleder. Mark lämpad för industri- och produktionsverksamhet har planlagts till en storlek av 150 hektar och det är möjligt att planera uppemot 500 000 kvadratmeter nya lokaler i området.

Företagstomterna intill stambanan erbjuder ett utmärkt etableringsställe för företag som är beroende av närheten till centrum och goda trafikförbindelser.

Närmare information om arbetsplatstomter som är till salu fås i första hand av tomtombudsman Jari Sainio, tfn +358 40 041 9676.

Lediga lokaler och tomter till salu

Lediga lokaler inom Vandas område kan man hitta på Kauppalehtis webbtjänst Toimitilat. Vanda stads företagsservice varken hyr ut eller säljer lokaler.

Man kan bekanta sig närmare med de arbetsplatstomter som ägs av Vanda stad och är till försäljning på Vandas karttjänst.

MatchOffice.fi är en lokalportal som omfattar samtliga lediga lokaler i Finland, där både företag och privatpersoner kan söka eventuella lediga lokaler.

Nyheter

Twitter