Evenemang och utställningar i Vandainfo

Vid Vandainfos verksamhetsställen i Dickursby och Myrbacka arrangeras olika aktuella evenemang, jippon och informationspuffar. Evenemang som ordnas under Vandainfos öppettider är öppna för alla och kostnadsfria.

Utställningarna som hålls på Vandainfo i Dickursby och Myrbacka presenterar livet i Vanda ur flera synvinklar. Utställningarna är öppna enligt serviceställenas öppettider.

Evenemang

Bekanta dig med det finskspråkiga evenemangsutbudet på våra finskspråkiga webbsidor.

Utställningar

Ritningsutställningen Upptäcktsfärd till skogen i västra Vanda

I skogen finns ett fascinerande myller av liv. Men det är mycket av livet i skogen och många av dess invånare som vi aldrig upptäcker. En del av djuren är pyttesmå, en del är skygga och skickliga på att gömma sig. Naturstigen leder oss in i det hemliga livet i skogen på äventyr. Innehåller uppgifter för 4–9-åringar i naturen i västra Vanda, men passar för alla åldrar.

Vandainfo i Dickursby, Banvägen 11, 2 vån., 01300 Vanda. Utställningen visas 6.11.–7.12.2018.

Sidoutställningen till föreningen Vantaan Fotokerhos 40-årsjubileumsutställning

Sidoutställningen till den jubileumsutställning som pågår vid Vanda stadsmuseum, vars bilder hänför sig till den utställning som visas på museet och är de nyaste bilderna som tagits av Vantaan Fotokerho.
Sidoutställningen till föreningen Vantaan Fotokerhos 40-årsjubileumsutställning Sidoutställningen till den jubileumsutställning som pågår vid Vanda stadsmuseum, vars bilder hänför sig till den utställning som visas på museet och är de nyaste bilderna som tagits av Vantaan Fotokerho. Vid Vandainfo visas vinnarbidrag från sommarens bildtävling.


Vandainfo i Myrbacka, Påltorget 3, 1 vån., 01600 Vantaa. Utställningen visas 5.11.-30.11.2018.

Nyheter

Twitter